donderdag 18 februari 2016

Happy, happy, happy, jippie, joehoe!!!!

Beste Gea, bij deze geef ik je een enorme digitale knuffel. Ik ben bijna helemaal blij. Zo heb ik Bloglovin helemaal niet nodig. Beste lezers Gea heeft de bijna oplossing voor mijn probleem gevonden!! Met als kanttekening dat mijn blog nu wel updates geeft, alleen het plaatje blijft hetzelfde. Dus als jullie af en toe op mijn plaatje willen drukken (niet op de tekst) kan je zien of er weer een nieuwe blog is geschreven. ook is er de mogelijkheid om je mailadres toe te voegen aan de gadget hiernaast: Follow by email ( ik hoor het graag als het niet werkt)
Even de oplossing in het kort: ik dacht dat Google Friend Connect eruit ging, vandaar dat ik voor  Bloglovin ging. Maar GFC schijnt nog wel voor Blogger te blijven bestaan. Dus wat was Gea's advies: Bij Blogger voeg ik een gadget toe, vervolgens naar meer google gadgets, vervolgens knop volgen. Gea heeft een perfecte uitleg gegeven op mijn FB pagina (de Graanzak).
Ik staarde me natuurlijk helemaal blind op Bloglovin. Gea dacht "out of the box".
Nogmaals Gea superbedankt voor het meedenken en zekers ook alle anderen.
Gea, als je je gegevens stuurt dan komt er zo'n stoer blok zeep naar je toe, welverdiend.
Ook Inge van my Choice heeft mij super op weg geholpen. Daarom Inge als je het leuk vindt stuur ik ook zo'n stuk zeep naar jou toe. Mijn mailadres is fam.verveer@hotmail.com 

Even nog een klein p.s.-je. Ik zag dat er toch nog 29 volgers waren bij Bloglovin, als dat klopt. Jullie zijn van harte welkom om over te stappen naar Gea's oplossing. 
Wees welkom. Uiteindelijk zal ik dan afscheid nemen van Bloglovin.
De liefde zat toch al niet zo diep.....

Lieve groet van een happy Graanzakje!